Som sportsmand og sportskvinde kan man stå i en situation, hvor man føler, at man ikke yder optimalt. Ofte handler det om fokus. Jeg hjælper dig tilbage på sporet, så du yder bedre og får mere ud af dine evner.

Hvordan holder du motivationen oppe i dagligdagen, hen over året og frem til næste mål? Som sportscoach kan jeg hjælpe dig med at udvikle dig i den rigtige retning. At få skabt den langsigtede målsætning, der kan hjælpe dig med at holde fokus og ikke mindst hvilke delmål, der skal opnås på vejen til slutmålet?

Samtaler med en sportscoach kan give dig selvtilliden tilbage og værktøjer til at kunne håndtere dine følelser og reaktioner på en fornuftig måde. Du vil komme til at opleve, at det har en stor effekt på dine præstationer og dermed dine resultater.

Sportscoaching
Jeg tilbyder sportscoaching til alle sportsgrene og alle niveauer.

Jeg møder ofte sportsfolk, der er mentalt trætte. Det kan der være mange årsager til. For nogle handler det om mangelfuld eller forkert planlægning, nogle oplever uhensigtsmæssige fysiske reaktioner på deres krop, mens andre har tanker, der myldrer og bekymringer der presser på. Det er alt sammen noget, der kan være med til at hindre dig i at præstere optimalt, men det er samtidig også noget, vi kan gøre noget ved.

Du har brug for redskaber til at håndtere forventningspresset fra dig selv og måske fra omgivelserne. Du skal lære at styre din tid, at planlægge træningen og ikke mindst alle de andre gøremål, der skal løses i løbet af en dagligdag.

Jeg udleverer ikke en træningsplan eller et regelsæt, du skal følge til punkt og prikke, men du får værktøjer til at få træningen integreret naturligt og hensigtsmæssigt i din dagligdag. Sportscoaching tilbydes alle sportsgrene og alle niveauer.

Jeg er desuden uddannet konsulent i proces ernæring med speciale i sportsernæring, så uanset om du er motionist eller eliteudøver, så kan jeg hjælpe dig med at optimere din sport ved hjælp af den rigtige kostsammensætning.

Det er vigtigt at du får den rigtige energi, baseret på lige nøjagtig dig og den sport du nyder at dyrke, samt den tid du bruger på sporten. Jeg kan lave en kostplan til dig, og vejlede i energiindtag før/under/efter træning, og optimering op mod konkurrencer.

I hovedtræk handler sportscoaching om:

  • Fokusering
  • Målsætning
  • Individuel handleplan
  • Motivation