Vi skaber forandring og trivsel...

Kontakt mig

Tlf. 4013 3127

Send en besked

Nørremarksvej 5

8800, Viborg

Kunderne siger

Tak for de flotte ord om vores samarbejde.

“Det var et godt indlæg, som helt sikkert må have fået nogle til at overveje, om ikke der skal investeres noget tid m.m. på den mentale del af træningen. Hermed mener jeg at finde ud af, hvad virker for mig og hvor og hvornår . F.eks når jeg har kørt de lange MTBløb er jeg sikker på, at hvis jeg ikke havde tænkt positivt og på noget godt, så havde jeg måske stået af og ikke gennemført.

Frank

“Generelt synes jeg, at du har en utroligt tillidsvækkende måde, at være på. Du er rolig i din præstation, og det giver indtryk af, at du hviler i dig selv; at du har erfaringer / ting du har prøvet, som får dig til at udstråle en kompetent ro. Som Achiever buddy kan jeg kun sige, at du behersker teknikkerne godt.”

Brian Dahl, Manager technical marketing, Grundfos

Grundfos - teamsamarbejde
“Jeg blev mødt af en varme og en venlighed, som hurtigt gjorde at jeg kunne slappe af og fortælle. Anders hjalp mig videre gennem vores samtaler, og gav mig selv en klarhed over min situation, og hvad næste skridt var for mig. Anders har vist mig metoder hvorpå jeg kan anskue mit liv og hjælpe mig med at løse de problemstillinger, som ikke altid har været tydelige for mig. Samtalerne har været med til at give mig en klarhed over mit livs facetter, og hvad der har betydning for mig, og i hvilken grad jeg er tilfreds med det.

Jeg er blevet mødt af professionalisme, imødekommenhed og har altid følt mig tilpas under samtalerne.

Anders Lundgaard

Top