Som uddannet og certificeret kostvejleder, kan jeg skræddersy en kostplan til dig, baseret på dit ønske om vægttab og din situation med hensyn til arbejde, familie, aktiviteter og sport.

Et kostvejledningsforløb vil normalt indeholde en indledende samtale, hvor vi afdækker dine madvaner og livsstil. Hvordan ser dine spisemønstre ud, hvordan er dine motionsvaner, og hvilke andre rytmer og vaner har du i din hverdag?

Kostvejleder
Jeg tilbyder kostvejledning, så du får mere energi i hverdagen.

Du får udleveret og gennemgået en kostplan med mål og delmål, som ofte vil være forbundet med væsentlige ændringer i din dagligdag, da vi sigter efter et varigt vægttab, og dermed også en ændring i din livsstil. Jeg vil anbefale af vi laver en opfølgning med fast interval – helst ugentligt for at sikre at din vægt bevæger sig i den rigtige retning i det ønskede tempo.

Det mentale betyder enormt meget for din succes, og i kraft af min uddannelse som mental coach, kan jeg hjælpe dig på rette vej. At lave om på sin livsstil og måden man spiser på, kommer ikke på 1-2  måneder – det skal du arbejde med konstant indtil dine vaner er ændret. Jeg hjælper dig med at finde det fokus og den mental styrke, du har brug for, så du når dit mål.

Overvægt er et stigende problem og for den overvægtige, har de overflødige kilo ofte store konsekvenser, såvel fysisk som psykisk. Det er ofte svært at komme overvægten til livs, ikke mindst på grund af de mange forskellige meninger og myter, der findes på området.

At tabe sig burde egentlig være så let: Du skal bare spise mindre, end du forbrænder. Det går som regel også meget godt i en uge eller en måned. Så finder du pludselig dig på jagt efter søde sager… igen!

Hvis du er træt af en vægt der hopper og danser og alle mulige hokuspokuskure der alligevel ikke virker, er du kommet til rette sted – giv mig et kald hvis du ønsker at høre mere.

I hovedtræk handler en slankekur om:

  • Livsstilsændring
  • Mental fokus
  • Individuel handleplan
  • Motivation