Vi skaber forandring og trivsel...

Kontakt mig

Tlf. 4013 3127

Send en besked

Nørremarksvej 5

8800, Viborg

Jeg tilbyder

Coaching og ledelseskonsulent

Har du brug for hjælp til at optimere din virksomhed, og vil du gerne være en bedre leder, så kan et individuelt coachingforløb være noget for dig. Anders Fransgaard tilbyder at træne og udvikle ledere på alle niveauer. Desuden tilbyder jeg sportscoaching og teamsamarbejde – læs mere herunder.

Ledelseskonsulent

Med en god ledelse kan du skabe trivsel, engagement og ansvarlighed hos dine medarbejderne. Derfor er det vigtigt af have fokus på ledelsesudvikling.

Teamsamarbejde

Samspillet og dynamikken i et team løfter præstationen, men det kræver øvelse, vilje og indsigt at mestre et godt teamsamarbejde.

Anders Fransgaard - personlig coach

Har du noget, der ikke fungerer i dagligdagen, men har brug for hjælp til at finde ind til kernen, vil coaching være en hjælp til at opnå fokus.

Sportscoaching

Hvordan holder du motivationen oppe i dagligdagen, hen over året og frem til næste mål? Jeg kan hjælpe dig med at udvikle dig i den rigtige retning.

Stresscoach

Jeg fokuserer på hvilke ressourcer du har til rådighed lige nu, og hjælper dig nænsomt skridt for skridt, hen til den tilværelse du fortjener.

Førstehjælpskursus i Viborg

Det mest udbredte i denne kategori er Færdselsrelateret Førstehjælp, der er krav for at tage kørekort til personbil, men der findes andre kurser.

Træningsplan og laktattest

Er du cykelrytter, vil jeg anbefale, at du laver en laktattest. Her får du målt dit laktat i blodet under stigende belastning på cyklen.

Kostvejleder

Jeg kan skræddersy en kostplan til dig, baseret på dit ønske om vægttab og din situation med hensyn til arbejde, familie, aktiviteter og sport.

Står du og mangler et lokale til dit næste arrangement? Så kan du leje mit nyrenoveret undervisningslokale med gode faciliteter.

Top