Vi skaber forandring og trivsel...

Kontakt mig

Tlf. 4013 3127

Send en besked

Nørremarksvej 5

8800, Viborg

Jeg tilbyder

Coaching og ledelseskonsulent

Har du brug for hjælp til at optimere din virksomhed, og vil du gerne være en bedre leder, så kan et individuelt coachingforløb være noget for dig. Anders Fransgaard tilbyder at træne og udvikle ledere på alle niveauer. Desuden tilbyder jeg sportscoaching og teamsamarbejde – læs mere herunder.

Anders Fransgaard - ledelseskonsulent

Med en god ledelse kan du skabe trivsel, engagement og ansvarlighed hos dine medarbejderne. Derfor er det vigtigt af have fokus på ledelsesudvikling.

Teamsamarbejde

Samspillet og dynamikken i et team løfter præstationen, men det kræver øvelse, vilje og indsigt at mestre et godt teamsamarbejde.

Anders Fransgaard - personlig coach

Har du noget, der ikke fungerer i dagligdagen, men har brug for hjælp til at finde ind til kernen, vil coaching være en hjælp til at opnå fokus.

Sportscoaching

Hvordan holder du motivationen oppe i dagligdagen, hen over året og frem til næste mål? Jeg kan hjælpe dig med at udvikle dig i den rigtige retning.

Kostvejleder

Jeg kan skræddersy en kostplan til dig, baseret på dit ønske om vægttab og din situation med hensyn til arbejde, familie, aktiviteter og sport.

Top