Jeg coacher dig på dine mål, og jeg glæder mig til at være din personlige udviklingskonsulent på netop den udviklingsvej, som du ønsker at betræde.

Som din personlige coach vil jeg primært arbejde med at definere dine mål og drømme og efterfølgende hvordan du får succes med at forfølge dem. Det kan eksempelvis være faglige eller jobrelaterede mål, men det kan også være mere private mål i forhold til personlig udvikling eller relationer.

Jeg vil arbejde med at inspirere og motivere dig til at udnytte dit potentiale, så du kan leve i overensstemmelse med dine kerneværdier. Jeg kan hjælpe dig med at få lavet en plan, der holder dig mentalt fokuseret. Målet er ikke at lave om på dig, men at få det bedste frem.

Anders Fransgaard - Coach
Coaching er en slags mental oprydning, hvor det udelukkende handler om dig og din succes.

Har du noget der ikke fungerer i dagligdagen, men har brug for hjælp til at finde ind til kernen vil coaching være en hjælp til at opnå fokus. En slags mental oprydning hvor det udelukkende handler om dig og din succes. Gennem coachingen bliver du hjulpet til at få et større overblik, mindre utilfredshed og bedre livskvalitet.

Min personlige coaching handler primært om:

  • Fokus på det man gerne vil opnå
  • Motivation
  • Inspiration til at opnå mål
  • Skabe overskuelighed
  • Mønsterbryder

Hvad kan jeg bruge en personlig coach til?

Få fokus på det der er værdifuldt for dig, konkretiserer mål, visioner, strategier og handling..

Få et overblik over dine muligheder og hjælp til at gå efter det rette job for dig. Tør du tage springet og blive selvstændig?

Bliv klogere på hvem du er, og hvorfor du agerer, som du gør. Bliv hovedpersonen i dit eget liv og lær at forstå dine roller, styrker og svagheder.

Hvordan ønsker du at leve, og hvad har reelt værdi for dig? Skal der rettes op på sundheden, og er der mønstre og overbevisninger, der skal brydes?