Hvad indeholder det?

Ja – det er meget forskelligt, alt efter om de skal opfylde adgangskrav til uddannelser og jobs, eller det skræddersyet individuelle behov.

Hvis det skal opfylde specifikke adgangskrav, så får man et certifikat udstedt af mig, som certificeret instruktør under Dansk Førstehjælpsråd.

Det mest udbredte i denne kategori er Færdselsrelateret Førstehjælp, der er krav for at tage kørekort til personbil, men der findes andre kurser som f.eks.

  • Førstehjælp ved hjertestop
  • Førstehjælp ved blødninger
  • Basal Førstehjælp til børn
  • Førstehjælp ved kemiske påvirkninger / småskader / sygdomme.
Førstehjælpskursus Viborg
Jeg tilbyder også at afholde kursus i førstehjælp for virksomheder og foreninger, der er skræddersyet efter behov.

Der er meget præcise krav til indhold, materialer og øvelser i disse uddannelser. Naturligvis efterlever jeg de høje standarder, der er fastsat af Dansk Førstehjælpsråd.

Jeg tilbyder også at afholde kursus i førstehjælp for virksomheder og foreninger, der er skræddersyet efter behov. Her kan jeg lave en kombination af emner, tilpasset den tid der er til rådighed og med kursusbevis fra mig (men ikke Dansk Førstehjælpsråd).

Når jeg afholder førstehjælpskurser, er det baseret på mange praktiske øvelser samt inspirerende og aktiv teoriundervisning.

Kommende førstehjælpskurser

  • 4. maj 2024
  • 15. juni 2024

Find information om næste førstehjælpskursus her!

Tilmeld dig i dag til førstehjælpskursus!

Klik på tilmeldingsknappen og send din tilmelding til Anders. Du får en bekræftelsesmail med besked på, om der er plads på det ønskede kursus. Husk at notere den ønskede dato i beskeden.