Vi skaber forandring og trivsel...

Kontakt mig

Tlf. 4013 3127

Send en besked

Nørremarksvej 5

8800, Viborg

Kunderne siger

Tak for de flotte ord om vores samarbejde.

“Vi synes vi havde en rigtig god eftermiddag og jeg har kun fået positive tilbagemeldinger fra vores medarbejdere.
Vi synes helt klart at det levede op til vores forventninger, og at der var en god blanding af teori og praktiske opgaver, samtidig passede det rigtig godt til det hold vi havde med. Det er også den tilbagemelding vi har fået fra dem, at de synes det var meget bedre i år ift. sidste år, hvor der var mere og tungere teori. Ellers synes jeg, at vi kom rigtig godt rundt og fik nogle fine ting med hjem og til at arbejde videre med.
Jeg tror, at det som folk nok vil huske bedst herefter, var øvelsen som ramte spot on ift. samarbejde og roller, men var en øvelse som ingen lige havde forventet – det var rigtig godt tænkt !
Jeg vil også gerne rose dig for din måde at undervise på – jeg synes du gør det rigtig godt, og er god til at fornemme dine kursister og tilpasse undervisningen til dem.”

Brian Maagaard Schjøtler, Tømrefirmaet Jørgen Sørensen A/S

“I skrivende stund er det næsten et år siden, at jeg mødte Sports- og mentalcoach Anders Frangaard i et utrolig kedeligt mødelokale på Syddansk Universitet.
Før jeg uddyber, hvilken “efterveer” den samtale har bragt mig, føler jeg, at denne historie bør starte et andet sted.
Jeg er en Duracell kanin! (I kan godt huske den der reklame for batteriproducenten Duracell – ellers så er der noget, som hedder Youtube, hvor den slags sikkert kan findes) Nå-h-ja. En Duracell kanin var, hvad jeg kom fra. Det afspejler sig i min træning: jeg kan træne som en gal. Intet kan stoppe mig – på nær min krop. For det der ofte sker når jeg træner som en gal, er at jeg drives af en kortvarig motivation, som brænder hurtigere end vat gennemvædet af benzin. Og det er nu, at Anders kommer ind i historien.
I det utrolig kedelige mødelokale på Syddansk Universitet sidder en ung mand (det er mig), han er presset af arbejde, studie, træning og de enorme forventninger han har til sig selv. Han kæmper lige pt. på alle fronter. Han er ikke i bekneb med tid, men han er ugidelig og træt. Og skal jeg være helt ærlig, så er filmen tæt på at knække for ham. Cyklen har stået stille i 14 dage. Han har gemt den væk, så han ikke konstant skal have dårlig samvittighed, fordi han ikke passer sin træning.
Jeg fik en håndsrækning af Anders i form af mentale værktøjer, som hjalp mig bygge en permanent motivation. Jeg har set cykelkammerater lide under det samme, som jeg gjorde. Nogle af dem kommer tilbage for fuld kraft, andre justere ambitionsniveauet og cykler mindre – enkelte opgiver helt.
Der findes mange tossede cykelopgraderinger, som i virkeligheden nok mere er et resultat af vores købekraft og lir-ønsker, end de halvandet ekstra watt vi får eller 64 gram vægt vi sparer. Det her er ikke sådan en opgradering. Jeg har brugt de ting, som Anders og jeg diskuterede, på landevejen, på hometraineren og generelt i min hverdag.
Det kan godt være, at du nu sidder og tænker: hvad skal jeg med Anders, jeg er en mand og sidste gang jeg var i kontakt med mine følelser var da Bjarne vandt i 96’.
Til det skal man forstå, at Anders ikke er en light-psykolog, der sidder klar med lommeletterne.
Mentalcoaching er et værktøj til alle der cykler, hvad end det er den ambitiøse licensrytter eller den glade amatør. Og det skal ikke udskiftes eller smøres konstant (og der kommer heller ikke en ny model hvert forår)”

William Ejsing, wannabe-cykelrytter der kører ca 10.000 km + 10 løb og et par bjerge årligt

“Det var et godt indlæg, som helt sikkert må have fået nogle til at overveje, om ikke der skal investeres noget tid m.m. på den mentale del af træningen. Hermed mener jeg at finde ud af, hvad virker for mig og hvor og hvornår . F.eks når jeg har kørt de lange MTBløb er jeg sikker på, at hvis jeg ikke havde tænkt positivt og på noget godt, så havde jeg måske stået af og ikke gennemført.

Frank

“Generelt synes jeg, at du har en utroligt tillidsvækkende måde, at være på. Du er rolig i din præstation, og det giver indtryk af, at du hviler i dig selv; at du har erfaringer / ting du har prøvet, som får dig til at udstråle en kompetent ro. Som Achiever buddy kan jeg kun sige, at du behersker teknikkerne godt.”

Brian Dahl, Manager technical marketing, Grundfos

Grundfos - teamsamarbejde
“Jeg blev mødt af en varme og en venlighed, som hurtigt gjorde at jeg kunne slappe af og fortælle. Anders hjalp mig videre gennem vores samtaler, og gav mig selv en klarhed over min situation, og hvad næste skridt var for mig. Anders har vist mig metoder hvorpå jeg kan anskue mit liv og hjælpe mig med at løse de problemstillinger, som ikke altid har været tydelige for mig. Samtalerne har været med til at give mig en klarhed over mit livs facetter, og hvad der har betydning for mig, og i hvilken grad jeg er tilfreds med det.

Jeg er blevet mødt af professionalisme, imødekommenhed og har altid følt mig tilpas under samtalerne.

Anders Lundgaard

Top